Tarif kurs Cryptocurrency
21158 pranala dhumateng kaca punika data wektu nyata.
Tarif kurs mata uang digital

Konverter mata uang digital

Kalkulator cryptocurrency

Grafik cedhak rega live

Grafik kriptocurrency

Peringkat mata uang digital

Rega mata uang digital saiki

Exchange mata uang digital paling apik

Pasar kritis

Tutup pasar mata uang digital
Dianyari 22/04/2024 22:14

Convert Bitcoin Kanggo Dolar Amérikah Sarékat

Konversi Bitcoin Kanggo Dolar Amérikah Sarékat. Bitcoin rega ing Dolar Amérikah Sarékat ing pasar ijol dhuwit mata uang digital.
1 Bitcoin = 66 926.99 Dolar Amérikah Sarékat
-170.860093 (-0.25%)
owahan nilai kurs wiwit wingi

Owah-owahan kurs Bitcoin dadi Dolar Amérikah Sarékat dumadi sedina. Nuduhake nilai konversi rata-rata Bitcoin dadi Dolar Amérikah Sarékat. Iki minangka referensi kurs mata uang digital. 1 Bitcoin saiki padha karo 66 926.99 Dolar Amérikah Sarékat. Bitcoin caket karo Dolar Amérikah Sarékat wiwit wingi. Kanggo 1 Bitcoin saiki sampeyan kudu mbayar 66 926.99 Dolar Amérikah Sarékat.

Kanggo
Convert
Rega Bitcoin saiki

Kurs Bitcoin Kanggo Dolar Amérikah Sarékat

Wulan kepungkur, Bitcoin bisa didol kanggo 64 133.22 Dolar Amérikah Sarékat. Bitcoin kurs tukar menyang Dolar Amérikah Sarékat gampang digoleki ing bagan. Éwah-éwahan pertukaran mata uang Bitcoin dadi Dolar Amérikah Sarékat sajrone sewulan yaiku 4.36%. 127.7% saben taun - owah-owahan kurs kasebut Bitcoin.

Jam Day Minggu Wulan 3 months Taun 3 taun
Bitcoin (BTC) Kanggo Dolar Amérikah Sarékat (USD) rega grafik urip

Konverter mata uang digital Bitcoin Dolar Amérikah Sarékat

Bitcoin (BTC) Kanggo Dolar Amérikah Sarékat (USD)
1 Bitcoin 66 926.99 Dolar Amérikah Sarékat
5 Bitcoin 334 634.94 Dolar Amérikah Sarékat
10 Bitcoin 669 269.88 Dolar Amérikah Sarékat
25 Bitcoin 1 673 174.69 Dolar Amérikah Sarékat
50 Bitcoin 3 346 349.39 Dolar Amérikah Sarékat
100 Bitcoin 6 692 698.78 Dolar Amérikah Sarékat
250 Bitcoin 16 731 746.95 Dolar Amérikah Sarékat
500 Bitcoin 33 463 493.89 Dolar Amérikah Sarékat

Dina iki, 10 Bitcoin bisa diijolke kanggo 669 269.88 Dolar Amérikah Sarékat. Yen sampeyan duwe 1 673 174.69 Dolar Amérikah Sarékat, banjur ing Inggris Virgin Islands bisa didol kanggo 25 Bitcoin. Yen sampeyan duwe 3 346 349.39 Dolar Amérikah Sarékat, banjur ing Inggris Virgin Islands sampeyan bisa tuku 50 Bitcoin. Yen sampeyan duwe 100 Bitcoin, banjur ing Inggris Virgin Islands sampeyan bisa tuku 6 692 698.78 Dolar Amérikah Sarékat. Konverter Mata uang digital saiki menehi 16 731 746.95 Dolar Amérikah Sarékat kanggo 250 Bitcoin . Dina iki, 33 463 493.89 Dolar Amérikah Sarékat bisa tuku kanggo 500 Bitcoin.

Bitcoin (BTC) Kanggo Dolar Amérikah Sarékat (USD) Kurs

Convert Bitcoin Kanggo Dolar Amérikah Sarékat saiki ing 22 April 2024

Tanggal Rate Owah-owahan
22/04/2024 65 053.31 -538.27 ↓
21/04/2024 65 591.58 1 654.25 ↑
20/04/2024 63 937.33 2 590.73 ↑
19/04/2024 61 346.60 -726.19 ↓
18/04/2024 62 072.79 -1 881.73 ↓

Dina iki ing 22 April 2024, 1 Bitcoin biaya 65 053.308 Dolar Amérikah Sarékat. Bitcoin menyang Dolar Amérikah Sarékat ing 21 April 2024 padha karo 65 591.581 Dolar Amérikah Sarékat. Bitcoin menyang Dolar Amérikah Sarékat ing 20 April 2024 padha karo 63 937.333 Dolar Amérikah Sarékat. Maksimum BTC / USD ing ana ing 21/04/2024. Minimal BTC / USD kanggo wulan kepungkur ana ing 19/04/2024.

Bitcoin (BTC) Kanggo Dolar Amérikah Sarékat (USD) rega riwayat rega

Bitcoin lan Dolar Amérikah Sarékat

Bitcoin kode mata uang digital BTC. Bitcoin miwiti perdagangan ing pasar ijol mata uang digital 11/10/2021.

Dolar Amérikah Sarékat kode mata uang digital USD. Dolar Amérikah Sarékat miwiti perdagangan ing pasar ijol mata uang digital 09/09/2020.