Tarif kurs Cryptocurrency
20056 pranala dhumateng kaca punika data wektu nyata.
Tarif kurs mata uang digital

Konverter mata uang digital

Kalkulator cryptocurrency

Grafik cedhak rega live

Grafik kriptocurrency

Peringkat mata uang digital

Rega mata uang digital saiki

Exchange mata uang digital paling apik

Pasar kritis

Tutup pasar mata uang digital

XRP tutup pasar

XRP volume perdagangan dina iki lan data historis XRP kapitalisasi wiwit tanggal wiwitan perdagangan ing pasar ijol mata uang digital.

XRP kapitalisasi

Kapitalisasi pasar saiki kanggo XRP yaiku 31 868 291 413.87 dollar AS .
+1 431 342 377.84 $ (+4.70%)
owah-owahan kapitalisasi wiwit wingi

Apa kapitalisasi saka XRP saiki. Owah-owahan ing kapitalisasi pasar XRP situs web kita dijupuk sapisan dina. XRP kapitalisasi dina iki ing situs web kanggo referensi. XRP cap pasar saiki padha karo 31 868 291 413.87 dolar AS.

XRP volume perdagangan

Volume XRP ing dina iki 2 386 049 675.46 dolar AS .
+1 095 144 493.53 $ (+84.84%)
owahan volume perdagangan wiwit wingi

XRP volume dagang saiki ana $ 2 386 049 675.46. XRP bagan dagang ana ing situs web kita saben dina. XRP perdagangan online dianakake pirang-pirang ijol-ijolan crypto, kita nuduhake jumlah volume XRP saben dina. XRP kapitalisasi tuwuh $ 1 431 342 377.84.

Bagan pasar XRP

7.76% - owah-owahan kapitalisasi pasar XRP saben minggu. 11.35% - owah-owahan kapitalisasi pasar XRP saben wulan. XRP kapitalisasi ganti kanggo taun yaiku 67.18%. XRP kapitalisasi tuwuh saben dina ing dolar AS.

Sajarah kapitalisasi XRP

Tanggal Kapitalisasi
Kapitalisasi XRP - total jumlah kabeh koin digital XRP ditambang.
28/02/2024 31 868 291 413.87 $
27/02/2024 30 436 949 036.03 $
26/02/2024 29 424 238 861.76 $
25/02/2024 29 702 117 078.52 $
24/02/2024 29 156 096 280.84 $
23/02/2024 29 320 657 568.58 $
22/02/2024 29 574 101 117.23 $

XRP volume chart

XRP data riwayat volume

Tanggal Volume (24h)
Volume perdagangan XRP - jumlah total ing dolar AS kanggo kabeh tawaran XRP koin digitals tuku lan didol nalika tanggal sing dipilih.
28/02/2024 2 386 049 675.46 $
27/02/2024 1 290 905 181.92 $
26/02/2024 729 572 371.08 $
25/02/2024 693 370 525.80 $
24/02/2024 1 073 012 767.49 $
23/02/2024 1 112 820 521.97 $
22/02/2024 1 375 525 746.68 $

XRP kapitalisasi ing 28/02/2024 cacahe 31 868 291 413.87 dolar AS. XRP kapitalisasi padha karo 30 436 949 036.03 dolar AS ing 27/02/2024. XRP kapitalisasi pasar yaiku $ 29 424 238 861.76 ing 26/02/2024. XRP kapitalisasi pasar ing 25/02/2024 padha karo 29 702 117 078.52 dolar AS.

Kapitalisasi pasar XRP ing 24/02/2024 berjumlah 29 156 096 280.84 dolar AS. XRP kapitalisasi cacahe 29 320 657 568.58 dolar AS ing 23/02/2024. 22/02/2024 XRP kapitalisasi cacahe 29 574 101 117.23 dolar AS.