Tarif kurs Cryptocurrency
20056 pranala dhumateng kaca punika data wektu nyata.
Tarif kurs mata uang digital

Konverter mata uang digital

Kalkulator cryptocurrency

Grafik cedhak rega live

Grafik kriptocurrency

Peringkat mata uang digital

Rega mata uang digital saiki

Exchange mata uang digital paling apik

Pasar kritis

Tutup pasar mata uang digital

EOS tutup pasar

EOS volume perdagangan dina iki lan data historis EOS kapitalisasi wiwit tanggal wiwitan perdagangan ing pasar ijol mata uang digital.

EOS kapitalisasi

Kapitalisasi pasar saiki kanggo EOS yaiku 934 475 286.92 dollar AS .
+15 070 091.79 $ (+1.64%)
owah-owahan kapitalisasi wiwit wingi

Apa kapitalisasi saka EOS saiki. Situs web njupuk informasi saka EOS kapitalisasi kanggo dina iki saka sumber terbuka. Informasi kapitalisasi EOS mung kanggo referensi. Nilai kabeh EOS dhuwit recehan crypto sing ditanggepi (EOS cap pasar) tambah $ 15 070 091.79.

EOS volume perdagangan

Volume EOS ing dina iki 159 770 460.45 dolar AS .
+21 729 848.93 $ (+15.74%)
owahan volume perdagangan wiwit wingi

EOS volume dagang saiki = 159 770 460.45 dolar AS. Dina iki EOS dagang ing macem-macem bursa crypto. EOS bagan dagang ana ing situs web kita saben dina. EOS kapitalisasi tuwuh saben dina ing dolar AS.

Bagan pasar EOS

EOS kapitalisasi pasar kanthi grafik kanthi pirang-pirang taun. Owah-owahan ing EOS kapitalisasi saben minggu yaiku 11.09%. -29.21% saben taun - pangowahan kapitalisasi pasar EOS. Dina iki EOS kapitalisasi padha karo 934 475 286.92 dolar AS.

Sajarah kapitalisasi EOS

Tanggal Kapitalisasi
Kapitalisasi EOS - total jumlah kabeh koin digital EOS ditambang.
28/02/2024 934 475 286.92 $
27/02/2024 919 405 195.13 $
26/02/2024 888 245 026.76 $
25/02/2024 886 720 136.70 $
24/02/2024 887 204 734.15 $
23/02/2024 854 702 515.70 $
22/02/2024 841 174 705.78 $

EOS volume chart

EOS data riwayat volume

Tanggal Volume (24h)
Volume perdagangan EOS - jumlah total ing dolar AS kanggo kabeh tawaran EOS koin digitals tuku lan didol nalika tanggal sing dipilih.
28/02/2024 159 770 460.45 $
27/02/2024 138 040 611.52 $
26/02/2024 87 052 790.14 $
25/02/2024 106 468 471.11 $
24/02/2024 215 859 030.96 $
23/02/2024 123 576 680.79 $
22/02/2024 130 682 074.65 $

EOS kapitalisasi padha karo 934 475 286.92 dolar AS ing 28/02/2024. 27/02/2024 EOS kapitalisasi cacahe 919 405 195.13 dolar AS. EOS kapitalisasi ing 26/02/2024 cacahe 888 245 026.76 dolar AS. EOS kapitalisasi ing 25/02/2024 cacahe 886 720 136.70 dolar AS.

Kapitalisasi pasar EOS ing 24/02/2024 berjumlah 887 204 734.15 dolar AS. EOS kapitalisasi ing 23/02/2024 padha karo 854 702 515.70 dolar AS. Ing 22/02/2024, EOS kapitalisasi pasar yaiku $ 841 174 705.78.