Tarif kurs Cryptocurrency
21158 pranala dhumateng kaca punika data wektu nyata.
Tarif kurs mata uang digital

Konverter mata uang digital

Kalkulator cryptocurrency

Grafik cedhak rega live

Grafik kriptocurrency

Peringkat mata uang digital

Rega mata uang digital saiki

Exchange mata uang digital paling apik

Pasar kritis

Tutup pasar mata uang digital

Bitcoin tutup pasar

Bitcoin volume perdagangan dina iki lan data historis Bitcoin kapitalisasi wiwit tanggal wiwitan perdagangan ing pasar ijol mata uang digital.

Bitcoin kapitalisasi

Kapitalisasi pasar saiki kanggo Bitcoin yaiku 1 280 793 916 451.10 dollar AS .
-10 568 401 184.60 $ (-0.82%)
owah-owahan kapitalisasi wiwit wingi

Bitcoin kapitalisasi kanthi online saiki dolar. Jumlah kabeh dhuwit sing diterbitake Bitcoin dhuwit recehan dituduhake. Iki informasi referensi babagan Bitcoin. Bitcoin kapitalisasi = 1 280 793 916 451.10 dolar AS.

Bitcoin volume perdagangan

Volume Bitcoin ing dina iki 21 880 732 339.25 dolar AS .
+281 997 926.27 $ (+1.31%)
owahan volume perdagangan wiwit wingi

Bitcoin volume dagang saiki yaiku 21 880 732 339.25 dolar AS. Bitcoin didol ing macem-macem situs web dagang. Bitcoin dagang online sing dianakake ing paling crypto-commerce online, situs web kita nuduhake jumlah volume perdagangan Bitcoin saben dina. Bitcoin kapitalisasi ngaso $ -10 568 401 184.60.

Bagan pasar Bitcoin

Bitcoin kapitalisasi ing grafik kanthi pirang-pirang taun. 1.57% - owah-owahan kapitalisasi pasar Bitcoin saben wulan. 125.09% saben taun - pangowahan kapitalisasi pasar Bitcoin. Kapitalisasi pasar Bitcoin saiki padha karo 1 280 793 916 451.10 dolar AS.

Sajarah kapitalisasi Bitcoin

Tanggal Kapitalisasi
Kapitalisasi Bitcoin - total jumlah kabeh koin digital Bitcoin ditambang.
22/04/2024 1 280 793 916 451.10 $
21/04/2024 1 291 362 317 635.70 $
20/04/2024 1 258 767 400 043.30 $
19/04/2024 1 207 706 437 540.50 $
18/04/2024 1 221 944 854 450.30 $
17/04/2024 1 258 932 880 468.50 $
16/04/2024 1 250 784 324 668.40 $

Bitcoin volume chart

Bitcoin data riwayat volume

Tanggal Volume (24h)
Volume perdagangan Bitcoin - jumlah total ing dolar AS kanggo kabeh tawaran Bitcoin koin digitals tuku lan didol nalika tanggal sing dipilih.
22/04/2024 21 880 732 339.25 $
21/04/2024 21 598 734 412.98 $
20/04/2024 43 905 652 538.11 $
19/04/2024 41 610 370 317.25 $
18/04/2024 41 901 486 579.63 $
17/04/2024 42 252 668 508.40 $
16/04/2024 42 906 015 465.09 $

Bitcoin kapitalisasi pasar ing dolar AS dina iki 22/04/2024. Ing 21/04/2024, Bitcoin kapitalisasi pasar yaiku $ 1 291 362 317 635.70. 20/04/2024 Bitcoin kapitalisasi padha karo 1 258 767 400 043.30 dolar AS. Bitcoin kapitalisasi ing 19/04/2024 cacahe 1 207 706 437 540.50 dolar AS.

Kapitalisasi pasar Bitcoin ing 18/04/2024 berjumlah 1 221 944 854 450.30 dolar AS. 17/04/2024 Bitcoin kapitalisasi cacahe 1 258 932 880 468.50 dolar AS. Kapitalisasi pasar Bitcoin ing 16/04/2024 berjumlah 1 250 784 324 668.40 dolar AS.