Tarif kurs Cryptocurrency
11407 pranala dhumateng kaca punika data wektu nyata.
Tarif kurs mata uang digital

Konverter mata uang digital

Kalkulator cryptocurrency

Grafik cedhak rega live

Grafik kriptocurrency

Peringkat mata uang digital

Rega mata uang digital saiki

Exchange mata uang digital paling apik

Pasar kritis

Tutup pasar mata uang digital

Tarif kurs mata uang digital

Tarif kurs mata uang digital ing sak ndonya. Dasbor pribadi sampeyan kanthi tukar dhuwit, grafik lan tutup pasar saka pranala dhumateng kaca punika sing dipilih. 11407 pranala dhumateng kaca punika data wektu nyata.
Wektu:
  Tanggal:
  Refresh:
 
Tampilake:          
=

Bitcoin

BTC = 30 250.75 USD
+1 316.007 (+4.55%)
owahan nilai kurs wiwit wingi

Bitcoin tutup pasar

556 878 087 047.23 Dolar Amérikah Sarékat
-17 265 634 497.48 USD (-3.01%)
owah-owahan kapitalisasi wiwit wingi
=

Ethereum

ETH = 2 013.24 USD
+77.501918 (+4%)
owahan nilai kurs wiwit wingi

Ethereum tutup pasar

235 494 768 380.53 Dolar Amérikah Sarékat
-14 363 673 002.31 USD (-5.75%)
owah-owahan kapitalisasi wiwit wingi
=

XRP

XRP = 0.42 USD
+0.009957 (+2.43%)
owahan nilai kurs wiwit wingi

XRP tutup pasar

19 709 839 885.64 Dolar Amérikah Sarékat
-1 343 124 512.74 USD (-6.38%)
owah-owahan kapitalisasi wiwit wingi
=

Bitcoin Cash

BCH = 196.99 USD
+8.056247 (+4.26%)
owahan nilai kurs wiwit wingi

Bitcoin Cash tutup pasar

3 578 713 948.26 Dolar Amérikah Sarékat
-341 732 575.70 USD (-8.72%)
owah-owahan kapitalisasi wiwit wingi
=

EOS

EOS = 1.32 USD
+0.050771 (+3.99%)
owahan nilai kurs wiwit wingi

EOS tutup pasar

1 259 690 479.11 Dolar Amérikah Sarékat
-100 316 190.17 USD (-7.38%)
owah-owahan kapitalisasi wiwit wingi
+
   Konverter mata uang digital
Tarif kurs Cryptocurrency ing sak ndonya. Konverter Cryptocurrency menyang mata uang virtual utawa nyata liyane.
   Kalkulator cryptocurrency
Tarif kurs Mata uang digital ing sak ndonya. Nilai rega dina apa wae mata uang digital.
   Grafik cedhak rega live
Tarif kurs Cryptocurrency online, nilai wektu nyata.
   Grafik kriptocurrency
Grafik crita kronologi. Harga cryptocurrency, sejarah nilai mata uang digital.
   Peringkat mata uang digital
Peringkat ing pasar dhuwit digital: paling cendhèk, anyar sing dipercaya lan sanget nguntungake dhuwit digital saiki.
   Rega mata uang digital saiki
Kabeh pranala dhumateng kaca punika karo rega rata-rata dina iki.
   Exchange mata uang digital paling apik
Kabeh pranala dhumateng kaca punika karo rega paling apik dina iki.
   Pasar kritis
Kabeh pasar crypto ing saindhenging donya karo tukar dina lan volume dagang.
   Tutup pasar mata uang digital
Kabeh pranala dhumateng kaca punika kanthi kapitalisasi lan volume perdagangan saiki.

Tuke ijol-ijolan mata uang digital ing situs web nuduhake rega saiki kanggo samesthine sing dipilih saiki. Harga ijol-ijolan mata uang digital diitung minangka nilai rata-rata kanggo kabeh pasar crypto ing saindenging jagad iki mata uang digital didagang saiki. Sampeyan bisa ngetutake kurs mata uang elektronik kanggo nemokake kurs mata uang paling apik kanggo tuku lan adol.

Harga pertukaran mata uang digital situs kita dianyari saben 30 detik. Sinau tarif ijol-ijolan crypto kanthi gratis lan saiki kanthi nyata.

Rega ijol-ijolan mata uang digital didagang ing macem-macem crypto-exchange lan crypto-market. Ora kaya mata uang klasik, ora ana sing nyetel tarif saiki utawa sesuk. Ing saben bursa mata uang digital, tarif exchange mata uang digital diganti kanthi interval wektu sing beda. Supaya bisa ngerti kanthi otomatis tarif mata uang digital, saiki sampeyan kudu enggal ngitung nilai rata-rata kurs ing kabeh pasar crypto.

Cryptoratesxe.com ngetung tarif mata uang digital statistik rata-rata kanthi cepet ing kabeh pasar crypto.

Exchange kurs, tarif online

Kita terus-terusan ngawasi 11407 kurs mata uang mata uang digital ing kabeh pasar crypto ing saindenging jagad.

Ana akeh cryptocurrencies lan ora kabeh barang dagang ing ijol-ijolan crypto saben dinane.

Kita ngawasi endi crypto sing didagang ing pasar crypto lan nglumpukake tingkat mata uang digital umum kanggo kabeh transaksi sing digawe ing kabeh pasar crypto kanggo ngitung tingkat rata-rata mata uang digital iki. Sampeyan bisa nonton kurs gratis saka mata uang digital sing beda karo liyane.

Sampeyan bisa nglacak kurs siji mata uang digital relatif liyane kanthi nggunakake panel pribadi. Tingkat crypto ditampilake ing bentuk grafik lan angka, pangowahan tarif ditampilake ing lapangan sing kapisah kanthi persen. Mbangun mata uang digital lan jatuh mata uang digital ditampilake ing macem-macem warna.

Dolar kurs paling apik.

Tuke ijol-ijolan mata uang digital sing paling apik bisa diteliti ing grafik pangowahan cepet ing tingkat mata uang digital ing panel situs utawa ing kaca kurs mata uang mata uang digital sing dipilih online. Nalika tingkat mata uang digital nuduhake nilai minimal - iki wektu sing paling apik kanggo tuku, lan nalika mata uang digital tekan tingkat tukar maksimal - iku wektu paling apik kanggo adol crypto.

Bitcoin kurs dina kanggo 19 May 2022

Kurs Bitcoin kanggo dina iki minangka informasi dhasar sing umume digunakake. Sampeyan bisa ngerteni tingkat Bitcoin kanggo dina iki menyang mata uang digital apa wae lan mata uang donya ing situs web kita.

Kita nuduhake tarif ijol-ijolan kabeh cryptocurrencies saben dina lan kita ngerti tarif ora mung kanggo dina iki, nanging uga saben dina.

Rate Bitcoin ditetepake minangka asil perdagangan ing ijol-ijolan beda sajrone wektu, sing gumantung saka intensitas perdagangan crypto. Kanthi nyinaoni pangowahan tarif Bitcoin kanthi online ing jaman saiki, sampeyan bisa prédhiksi rega mata uang digital dina iki.

Bitcoin kurs mata uang mata uang digital kanggo sesuk 20/05/2022

Kelas Bitcoin kurs mata uang mata uang digital kanggo sesuk, 20/05/2022 dibentuk kanthi nilai rata-rata saben dina adhedhasar Bitcoin ing bursa crypto saiki. Sesuk esuk Bitcoin kurs minangka basa kanggo ijol-ijolan Bitcoin ing titik pertukaran ing 20/05/2022.

Dadi, kanthi ngawasi owah-owahan Bitcoin ing ijol-ijolan ing situs web kita sajrone awan, sampeyan bisa prédhiksi tingkat Bitcoin kanggo sesuk lan ijol-ijolan tarif Bitcoin ing mata uang online sesuk 20/05/2022.

Nggawe panel pelacakan Bitcoin ing kaca utama situs web ijol-ijolan mata uang digital lan nonton tingkat Bitcoin kanthi online. Sampeyan bakal mesthi nganggep tingkat Bitcoin kanthi sesuk.

Kurs pertukaran Bitcoin tumrap dolar saiki

Bitcoin nganti dolar kurs dina iki dadi utama Bitcoin kurs ing pasar dunya. Tingkatan kurs kelas Bitcoin marang dolar sing nemtokake kurs ijol-ijolan Bitcoin marang mata uang liyane.

Sampeyan bisa ndeleng tingkat Bitcoin menyang dolar online ing kene .

Kurs pertukaran Bitcoin tumrap euro saiki

Kurs pertukaran Bitcoin menyang euro kanggo dina iki uga dituduhake ing situs web cryptoratesxe.com

Bitcoin nganti tingkat Euro saiki dina - bagan kelas Bitcoin menyang Euro rata-rata kanggo kabeh ijol-ijolan crypto.

Bitcoin kurs tumrap euro minangka salah sawijining mata uang utama ing donya nemtokake Bitcoin kurs karo mata uang donya liyane. Trek Bitcoin kurs dina iki ing dashboard online situs web.

Kurs pertukaran Ethereum tumrap dolar saiki

Ethereum menyang kurs dolar kanggo dina iki - rata-rata Ethereum kurs saiki ana ing kabeh perdagangan ing pasar crypto global. Tingkat Ethereum menyang dolar nemtokake tingkat Ethereum menyang mata uang lan mata uang liyane.

Sampeyan bisa ndeleng tingkat Ethereum menyang dolar online ing kene .

Kurs pertukaran Ethereum tumrap euro saiki

Kurs pertukaran Ethereum menyang euro kanggo dina iki uga dituduhake ing situs web cryptoratesxe.com

Ethereum nganti tingkat Euro saiki dina - bagan kelas Ethereum menyang Euro rata-rata kanggo kabeh ijol-ijolan crypto.

Tingkatan Ethereum kurs menyang euro lan dolar minangka mata uang utama jagad iki nduwe dhasar kanggo tingkat Ethereum kanggo kabeh mata uang donya. Tindakake Ethereum kanggo dina iki ing panel online situs web.

Kurs pertukaran Litecoin tumrap dolar saiki

Tingkat pertukaran Litecoin menyang dolar saiki - tingkat rata-rata Litecoin saiki wis dilelong ing ijol-ijolan crypto. Tingkat Litecoin menyang dolar nemtokake tingkat Litecoin kanggo mata uang lan mata uang beda.

Deleng Litecoin kanggo dolar kurs online ing kene .

Kurs pertukaran Litecoin tumrap euro saiki

Tingkat Exchange Litecoin menyang Euro kanggo dina iki ditampilake ing kaca khusus.

Litecoin kurs mata uang euro kanggo dina iki - online Litecoin menyang euro yaiku rata-rata bursa mata uang digital.

Tingkatan Litecoin kurs menyang euro lan dolar minangka mata uang utama jagad iki nduwe dhasar kanggo tingkat Litecoin kanggo kabeh mata uang donya. Tindakake Litecoin kanggo dina iki ing panel online situs web.

Kurs pertukaran XRP tumrap dolar saiki

Deleng XRP tingkat dolar online .

Tingkatan XRP kurs dolar saiki - rata-rata XRP saiki ing perdagangan crypto. Tingkat XRP menyang dolar nemtokake tingkat XRP menyang kabeh mata uang lan liyane.

Kurs pertukaran XRP tumrap euro saiki

Kelas XRP kurs Euro kanggo dina iki ditampilake ing kaca sing kapisah.

XRP tingkat euro nganti saiki - kelas XRP rate kanggo euro online yaiku rata-rata bursa mata uang digital.

Tingkat XRP menyang euro lan dolar minangka mata uang utama minangka dhasar tingkat XRP kanggo kabeh mata uang liyane. Tindakake rega XRP kanggo dina iki ing panel mata uang situs web kanthi online.